Tynt & flatt hår: The struggle is real - GRiMM.NO

Tynt & flatt hår: The struggle is real

Om du har slitt med hår som mangler volum og ser ut til å klappe sammen uansett hva du prøver, er du på rett sted. I dette innlegget vil vi utforske effektive tips og teknikker for å gi liv til håret ditt og få det til å virke mer fyldig.

Tynt, flatt hår kan være et resultat av ulike faktorer, inkludert gener, kosthold, bruk av varmeverktøy og kjemiske produkter som farge og bleking. Vi har ikke svaret på alt, men noen tips har vi satt sammen

Velg lette volumgivende sjampo og balsam. Tunge formler kan tynge håret ditt ned. Velg sjampoer som er designet for volum og helst sulfatfri for å unngå å strippe håret for naturlige oljer.

Når du bruker volum balsam - Fokus på lengdene og spissene, unngå røtter og hodebunnen. Å massere inn balsam i røttene kan gjøre at håret ditt raskere klapper sammen og blir flatt.

Overdreven bruk av varme verktøy kan skade tynt hår. Prøv å lufttørke og omfavne hårets naturlige tekstur. Hvis du må bruke varme, påfør alltid ett varmebeskyttende produkt først for ekstra beskyttelse.

Style med lette produkter laget for tynnere og finere hårtyper. Rotskum, tørrsjampo, volumserum og hårpray er manges favoritt for produkter som gir masse volum og som er lette. 

En regelmessige klipp hjelper til å forebygge splittede ender, noe som gjør at håret ditt ser fyldigere og sunnere ut.

Spør din frisør om myke oppklipte lag for å legge til bevegelse og volum til håret ditt. Unngå tunge, rette kutt.

Stramme hestehaler eller fletter kan gjøre at håret knekker. Velg løsere stiler som ikke trekker på røttene dine og bytt på hvor du fester hårstrikken.

Har du noen personlige tips for å håndtere tynt, flatt hår? Del dem i kommentarene nedenfor! 

Tilbake til bloggen