Beskytt håret ditt mot kulden - GRiMM.NO

Beskytt håret ditt mot kulden

Vinteren kan være hard for håret ditt. Kulden og det tørre inneklimaet kan suge ut all naturlig fuktighet fra håret, noe som resulterer i tørt, sprøtt hår og økt frizz. For å motvirke disse effektene, er det viktig å ta i bruk riktige hårpleieprodukter. Her kommer Fuktighet serien fra Jarmann Beerenberg til sin fulle rett.

Fuktighet Sjampo, Fuktighet Balsam, og Fuktighet Hårkur er alle beriket med næringsrike ingredienser som hampfrøolje og hvetaminosyrer.

Fuktighet Sjampo: Starter din hårpleierutine med en god dose fuktighet. Vår Fuktighet Sjampo renser håret ditt skånsomt mens den tilfører essensiell fuktighet og næring, takket være de kraftfulle ingrediensene som hampfrøolje og hvetaminosyrer.

Fuktighet Balsam: Etter vask med sjampo, bruk Fuktighet Balsam for å låse inn fuktigheten. Denne balsamen vil ikke bare gjøre håret ditt silkemykt, men også bidra til å redusere frizz, gjøre håret lettere å håndtere og forsterke hårets naturlige glans.

Fuktighet Hårkur: En ukentlig behandling med Fuktighet Hårkur kan gjøre underverker. Denne hårkuren er designet for å tilby en intensiv fuktighetsbehandling som reparerer og revitaliserer tørt, skadet hår. For de med ekstra krøllete hår, fungerer denne også utmerket som en leave-in-behandling for å holde krøllene definerte og fuktet.

Profftips: For de med svært krøllete hårtyper, prøv å bruke Fuktighet Hårkur som en leave-in-behandling. Dette vil hjelpe til med å holde krøllene dine fuktet og definerte, og samtidig kontrollere frizz gjennom hele dagen.

Ved å integrere Fuktighet-serien i din daglige hårpleierutine, kan du sikre at håret ditt forblir sunt, fuktet og livlig, selv i de tøffeste vintermånedene. La Fuktighet-serien være din hemmelige våpen i kampen mot vintertørt hår!

Tilbake til bloggen