Hårkur på tørt uvasket hår? - GRiMM.NO

Hårkur på tørt uvasket hår?

Sliter du med tørt, livløst hår? Hårkur, hårmaske, hairmask, moisturizing mask - kjært barn har som kjent mange navn. Jarmann Beerenberg Hårkur er her for å berike din hårpleierutine. Denne eksklusive hårkuren, beriket med naturlig godhet fra hampfrøolje, er en game-changer for alle som søker umiddelbar silkemykhet og antifrizz for håret.
Kan man bruke Jarmann Beerenberg Hårkur i tørt hår? Det kan du. Men (og et stort MEN) håret bør være relativt rent. 7 lange dager med tørrsjampo kan rett og slett bli litt mye til at hårkuren skal komme til. Mange føler de får bedre effekt i tørt hår, rett og slett fordi at håret ikke er fullt av vann og har god plass til næringsstoffene i hårkuren.


Slik gjør du:
Påfør Generøst: Start med tørt, uvasket hår. Påfør hårkuren generøst, men konsentrer deg om lengdene. 
La virke: La masken sitte i omtrent 15-20 minutter. Dette lar hampfrøoljen trenge dypt inn og virkelig nære håret ditt. Om en episode av yndlingsserien din varer i 47 minutter, sitter du til den er ferdig.
Skyll og vask: Skyll av masken med lunkent vann, etterfulgt av din vanlige sjampo og balsamrutine.

Tykt krøllete hår? Mange sverger også til hårkur som leav-in. Hvorfor? En stylingkrem som kontrollerer krøllene og gir masse pleie.

Test selv. Kanskje dette blir din nye favorittrutine. Og kuren finner du her

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.