Om oss

Velkommen til GRiMM.NO – der hårgleder har spredd seg som vill ild siden 2008!

Vi startet med en trio av hårpleiemerker: Hempz, Brocato og Wahl. Merker som har vært banebrytende og fikk enhver frisyre til å synge og et hvert hårstrå til å gjøre en liten dans av glede. 

Men siden den gang har vi gått videre og utviklet oss betydelig. I dag står våre egne innovasjoner i sentrum, med Jarmann Beerenberg’s hårpleie- og stylingprodukter som ledende eksempler.  Våre egenproduserte skatter, designet for å gi ditt hår den VIP-behandlingen det fortjener med unike formular og norsk design. Skapt for å gi deg følelsen av å være i sentrum av oppmerksomheten, som en rockestjerne og supermodell samtidig.

Vår reise fra internasjonale merkevarer til å utvikle egne produkter speiler vår lidenskap for å skape noe unikt, noe med et personlig preg.

Vi holder fast ved en enkel filosofi: kvalitet foran kvantitet, med et lite glimt i øyet. Det er fordi vi tror at skjønnhet og velvære ikke bare handler om alvorlige rutiner, men også om å finne glede i de små tingene, som et produkt som virkelig virker for nettopp ditt hår.

Selv om mange av våre produkter produseres internasjonalt, med Sverige som primær lokasjon, fokuserer vi også på lokal produksjon i Norge. Dette bidrar ikke bare til den norske økonomien, men støtter også lokale arbeidsplasser og opprettholder den norske håndverkstradisjonen. Hvert kjøp hos oss er derfor en investering i vårt fellesskap og vår felles fremtid.

Ved å prioritere innkjøp av lokale løsninger som pappesker, gaveesker, papirposer, etiketter, lokale frakttjenester og produksjonsfasiliteter for utvalgte produkter og grafiske tjenester, omfavner vi et bredt spekter av norsk næringsliv.

Produksjon i Norge sikrer at vi overholder de strenge norske standardene for kvalitet og arbeidsforhold. Dette garanterer at de produkter du mottar ikke bare er produsert med omtanke for miljøet, men også under forhold som ivaretar arbeidernes rettigheter og velvære.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til GRiMM.NO – nærmere og litt mer lokalt.