Balsam med Hampfrøolje for skjegget? - GRiMM.NO

Balsam med Hampfrøolje for skjegget?

Ja, vår Jarmann Beerenberg Fuktighet Balsam med hampfrøolje gjør ikke bare håret mykt, men er også perfekt til skjegget ditt. Hampfrøolje er gunstig for både hår- og skjeggpleie på grunn av sine nærende egenskaper. Her er hvorfor det kan være bra for skjegget ditt:

Fuktighetsgivende: Hampfrøolje er svært fuktighetsgivende, noe som kan være gunstig for huden under skjegget ditt. Det hjelper til å forhindre tørrhet og flassing, ofte kjent som "bearddruff" (skjeggflass).

Rik på Næringsstoffer: Hampfrøolje er fylt med essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6, som er kjent for sine fordeler for både hud og hår. Disse næringsstoffene kan hjelpe til å styrke skjegget, noe som gjør dem mindre utsatt for å knekke og gir dem et sunnere utseende.

Beroligende for huden: Hvis du har sensitiv hud eller lider av irritasjon på grunn av barbering eller skjeggvekst, kan de antiinflammatoriske egenskapene til hampfrøolje være beroligende.

Ikke fett: Hampfrøolje er kjent for sin lette tekstur, som ikke vil tynge ned skjegget ditt eller etterlate det med en fet følelse.

Mykgjørende effekt: Regelmessig bruk av en balsam med hampfrøolje kan bidra til å myke opp skjegget, noe som gjør det mer håndterbart og mindre grovt.

Fremmer vekst: Selv om det er begrenset vitenskapelig bevis, mener noen at næringsstoffene i hampfrøolje kan fremme sunnere og muligens raskere skjeggvekst.

Når du bruker hår balsam på skjegget ditt, påfør det på samme måte som du ville til håret ditt: etter vask, påfør balsamen, la den virke i noen minutter, og skyll deretter ut. Dette kan gjøre skjegget ditt mykere og mer håndterbart.

 

Tilbake til bloggen