Hårvoks & tørrsjampo - GRiMM.NO

Hårvoks & tørrsjampo

Drømmer du om en frisyre som holder seg på plass hele dagen, samtidig som den gir håret ditt et fyldigere og voluminøst utseende? Sjekk ut denne dynamiske duoen av Jarmann Beerenbergs hard hold hårvoks og tørrsjampo. Her er din ultimate guide til å skape det perfekte utseendet.

For å få håret til å se og føles tykkere ut.

Kombiner bruken av tørrsjampo og hårvoks. Etter påføring av tørrsjampo, bruk hårvoksen for å tilføre definisjon og hold. Kombinasjonen av disse to produktene skaper en fyldigere utseende og tilfører et ekstra lag med tekstur.Tips for tykkere hår - Fokuser på røttene når du påfører tørrsjampo for maksimal løft. Bruk fingrene til å skape separasjon i håret når du påfører voksen. Eksperimenter med ulike mengder av hvert produkt for å finne den perfekte balansen for din hårtype.

Steg 1: Legg grunnlaget med Tørrsjampo. Før du tar i hårvoks, begynn med Jarmann Beerenbergs Tørrsjampo. Dette produktet er en gamechanger for å gi volum og tekstur. Rist boksen godt og spray jevnt på hårrøttene. La det sitte i ett minutt for å absorbere olje, og masser deretter forsiktig hodebunnen. Dette gir en kraftig teksturert og en god base for hårvoksen.

Steg 2: Nå er det tid for showets stjerne – Pedant Hårvoks. Ta ut en liten mengde; husk, litt holder lenge. Gni det mellom håndflatene dine til det er varmt og lett å spre. Påføring er nøkkelen. Begynn fra baksiden av hodet og beveg deg mot fronten. Dette sikrer jevn fordeling uten at det blir for mye i fronten. Det kan få håret til å se fett ut.

Og der har du det – en frisyre som ikke bare er stilig, men som også gir illusjonen av tykkere, fyldigere hår.

Enten du går for et glattere utseende eller en mer uformell rufsete stil, gir Pedant Hårvoks holdet du trenger. Dens faste hold holder håret på plass, samtidig som det tillater fleksibilitet for naturlig bevegelse.

Jarmann Beerenbergs Hårvoks sikrer at stilen din holder seg intakt gjennom hele dagen. For en ekstra touch, kan du bruke en fin-tannet kam for deler av frisyren som krever mer presisjon. 

Med Jarmann Beerenbergs premium hårpleieprodukter har det aldri vært enklere. Håret er din krone, og med Jarmann Beerenbergs Hårvoks og Tørrsjampo, er du klar til å møte dagen med selvtillit. Husk, nøkkelen er å eksperimentere og finne det som fungerer best for din hårtype. God styling!

 

Tilbake til bloggen