Blondt eller grått? Kampen mot varme toner - GRiMM.NO

Blondt eller grått? Kampen mot varme toner

Hvorfor Lilla Sjampo?

Lilla sjampo er essensiell for å nøytralisere gule og varme toner i blondt, stripet, lysfarget eller grått hår. Lilla pigmentene er super effektive for å motvirke gult, og dermed frisker opp hårfargen. Jarmann Beerenberg Lilla Sjampo, spesielt, er designet med et høyt konsentrat av disse pigmentene for rask og effektiv korrigering.

Hvordan og Når Bruke Lilla Sjampo

  • Frekvens: Eksperter anbefaler å bruke lilla sjampo en til to ganger i uken. Dette avhenger av hårets tilstand og hvor raskt det får varme nyanser igjen. Hvis du vasker håret oftere, veksle mellom lilla sjampo og en sjampo uten pigmentr for å unngå overpigmentering.

  • Applikasjon: Gjør håret vått og påfør sjampoen jevnt fra rot til tupp. Masser sjampoen godt inn i hodebunnen og håret. For ekstra effekt, la sjampoen sitte i 10-20 minutter før du skyller den grundig ut.

  • For Grått Hår: Jarmann Beerenberg Lilla Sjampo er også fantastisk for de med grått hår, ettersom den bidrar til å gi en jevnere og mer levende gråfarge ved å fjerne gule toner og varme nyanser.

Viktige Tips for Best Resultat

  • Fuktighet: Siden lilla sjampo er laget for å passe de fleste hårtyper , er det viktig å bruke en passende balsam etterpå. Er håret ditt bleket, bruk vår Jarmann Beerenberg Fuktighet Balsam. Dette vil hjelpe å bevare fuktigheten og sikre at håret forblir sunt og glansfullt.

  • Unngå Overbruk: Vær oppmerksom på bruken. Overforbruk kan føre til at håret får en uønsket lilla tone. Hvis du begynner å se slike toner, bytt til en pigmentfri sjampo til fargen nøytraliseres.

  • Spesielle Hensyn: For de med svært behandlet eller porøst hår, husk at disse hårtypene kan absorbere mer pigment. 

Jarmann Beerenberg Lilla Sjampo er ditt hemmelige våpen for å bevare den perfekte, kjølige tonen i blondt eller grått hår. Husk å tilpasse bruken etter ditt hårs behov, og nyt det strålende, kalde utseendet som følger.

Jarmann Beerenberg Lilla Sjampo finner du her

Tilbake til bloggen