5 vinterlue vennlige frisyrer - GRiMM.NO

5 vinterlue vennlige frisyrer

Vinteren, en årstid fylt med rolige stunder med kakao og koselige øyeblikk, inviterer oss til å utforske nye måter å style håret på som er både praktiske og stilige under våre favoritt hodeplagg. Her er fem vintervennlige frisyrer som får deg til å se fantastisk ut samtidig som du holder varmen.


Den lave rotete knuten: Perfekt for enhver lue, den lave rotete knuten er en tidløs klassiker. Den er enkel, elegant og allsidig samtidig som den lett passer under en lue.

Flettet krone: Denne frisyren legger til et kongelig preg på ditt vinterutseende. Flett håret rundt hodet som en krone. Den er behagelig under en lue og ser nydelig ut når luen tas av.

Sideflette: Ideell for lengre hår, sidefletten er både praktisk og chic. Den holder seg pent under luen og gir et elegant utseende når du tar den av.

Lav hestehale: En klassisk stil som alltid er på moten. En lav hestehale fungerer med enhver lue og er perfekt for en travel dag ute i kulden.

Teksturerte bølger: La håret flyte naturlig med litt ekstra tekstur. Dette utseendet er fantastisk under store luer og gir en avslappet, men sofistikert følelse. 

Rett og glatt: Hold det enkelt og stilig med rett hår. Det er problemfritt, ser flott ut under enhver lue og er perfekt for både uformelle og formelle vinteranledninger.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.