Når temperaturen faller

Når temperaturen faller

 

Når temperaturen faller og luften blir tørrere, trenger håret ditt ekstra kjærlighet og pleie. Høsten og vinteren kan være spesielt utfordrende for håret ditt, da kulden utendørs og tørr varme innendørs kan føre til uttørking, statisk elektrisitet og slitasje. Heldigvis har vi noen enkle tips til hvordan du kan beskytte håret ditt i disse månedene, og de beste produktene fra Jarmann Beerenberg som vil hjelpe deg å holde håret sunt, glansfullt og fuktighets rikt.

1. Fuktighetsgivende sjampo og balsam
Start med en god basis: bruk en fuktighetsgivende sjampo og balsam for å gi håret den nødvendige næringen fra vask til vask. Jarmann Beerenberg Fuktighet Sjampo er spesielt utviklet for å tilføre intens fuktighet uten å tynge håret. Kombiner det med vår Fuktighet Balsam som forsegler fuktigheten og gjør håret mykt og lett å gre ut. 

Om håret lett blir tungt, eller du har en tynnere finere hårtype, fortvil ikke. Vår Volum Sjampo og Balsam inneholder argan- og hampfrøolje og gir masse pleie uten å tynge til finere hår.

Tips: Vask håret sjeldnere om vinteren for å unngå å strippe det for naturlige oljer. To til tre ganger i uken holder for de fleste hårtyper.

2. Hårkur – din beste venn
Når håret føles ekstra tørt og sprøtt, er det på tide å gi det litt ekstra pleie. En ukentlig kur kan gjøre underverker for å revitalisere håret. Jarmann Beerenberg Fuktighet Hårkur inneholder rike, naturlige ingredienser som gjenoppbygger håret fra rot til spiss.

Tips: Påfør masken i håndkletørt hår, og la den virke i minst 10-15 minutter for optimal effekt. Pakk håret inn i et varmt håndkle for å åpne hårets skjellag og la masken trenge dypere inn.

 

3. Unngå varmeverktøy – eller bruk varmebeskyttelse
Kalde vintermorgener frister ofte til bruk av rettetang, krølltang eller føner, men varmeverktøy kan gjøre håret enda tørrere og mer skadet. Hvis du må bruke varmeverktøy, sørg for at du alltid beskytter håret først. Jarmann Beerenberg Arganspray Spray er perfekt for å beskytte håret mot varme, samtidig som den etterlater håret glatt og frizz-fritt.

Tips: Prøv å la håret lufttørke så mye som mulig. Hvis du bruker føner, velg en lavere varmeinnstilling.

4. Leave-in for ekstra fuktighet og glans
Pleiende leave-in kan gjøre underverker for tørt vinterhår ved å gi det ekstra glans og mykhet. Jarmann Beerenberg Pleiende Skum er formulert med naturlige oljer som gir næring til håret uten å gjøre det fett. Den passer for alle hårtyper, og kan brukes både i vått og tørt hår for å bekjempe krus og gi et silkemykt resultat.

 


Tips: Bruk en liten mengde skum på spissene etter styling for å låse inn fuktighet og gi håret en sunn, glansfull finish.

5. Beskytt håret mot vær og vind
Ikke undervurder hvor mye kulde og vind kan skade håret ditt. Hvis du tilbringer tid ute i kaldt vær, sørg for å beskytte håret med en lue eller skjerf. Dette hindrer at håret mister fuktighet og beskytter mot splittede tupper og statisk elektrisitet. 

Tips: Velg en lue med mykt for for å unngå friksjon som kan føre til skader på håret. Unngå stramme frisyrer som kan gjøre håret mer utsatt for slitasje når du bruker hodeplagg.

6. Statisk hår? Ingen fare!
Statisk elektrisitet er et vanlig problem om vinteren. Tørr luft og friksjon fra skjerf og luer kan føre til at håret flyr til alle kanter. En enkel løsning er å bruke Jarmann Beerenberg Arganspray, som kontrollerer statisk hår og gir en fin, naturlig finish.

Tips: Ha en flaske med vår antistatiske Arganspray i vesken for å raskt temme flyaways gjennom dagen.

Vinteren trenger ikke å bety dårlig hårdag! Med de riktige produktene fra Jarmann Beerenberg og noen enkle hårpleietips kan du holde håret ditt sunt, hydrert og vakkert gjennom hele sesongen. Ta vare på håret ditt med fuktighet, beskyttelse mot varme og vær, og ikke glem å gi det litt ekstra kjærlighet med en god maske eller hårolje.

Tilbake til bloggen