Hvordan få volum & fylde - GRiMM.NO

Hvordan få volum & fylde

Hemmeligheten bak fyldigere hår? Jarmann Beerenberg Volum Sjampo og Balsam

Denne dynamiske duoen er nøye sammensatt for å gi håret ditt det ultimate løftet, uansett hårtype. La oss dykke ned i hvordan disse produktene kan ta håret ditt fra flatt til fantastisk, med en ekstra bonus av styling tips for å maksimere volumet.

De viktige nøkkelingrediensene

Hydrolysert risprotein er stjernen i showet, kjent for sin utrolige evne til å gi volum og tykkelse ved å trenge inn i hårstråene og gi dem et solid løft fra innsiden. Men hva er volum uten styrke og næring? Her kommer arganolje og hampfrøolje inn i bildet. De beriker hårstråene med essensielle fettsyrer, antioxidanter og vitaminer som fremmer et sunt hår og en balansert hodebunn.

Rensing er fundamentalt, og med disodium laureth sulfosuccinate og sodium lauryl sulfoacetate, tilbyr Jarmann Beerenberg en skånsom, men effektiv rengjøring som fjerner skitt og smuss uten å strippe håret for nødvendig fuktighet. Dette sikrer at selv de med det fineste hår kan oppnå drømmevolumet uten bekymringer.

Viktigheten av balsam i tynne og fine hår

En myte er at balsam kan tynge ned fint hår, men med Jarmann Beerenberg Volum Balsam, er dette langt fra sannheten. Formulert for å komplementere volumsjampoen, jobber denne balsamen for å forsegle fuktigheten, glatte  hårstråene og gi håret en skikkelig løft. Ved å bruke denne balsamen, vil du ikke bare beskytte håret mot daglig slitasje men også sikre at volumet varer lengre.

Maksimer volumet med stylingprodukter

For å ta volumet til neste nivå, sjekk ut Jarmann Beerenberg Volumserum, Saltvannspray, Rotskum, og Tørrsjampo. Disse stylingproduktene er skreddersydd for å bygge, forsterke, og opprettholde volum gjennom hele dagen. Her er hvordan du bruker dem:


  • Volumserum: Påfør i fuktig hår for å gi et løft fra rot til tupp før føning.
  • Saltvannspray: Spray på for tekstur og strandinspirert look som holder.
  • Rotskum: Bruk direkte ved røttene før styling for maksimalt volum og hold.
  • Tørrsjampo: Perfekt for å friske opp håret mellom vask, samtidig som den gir et umiddelbart volumboost.

Med Jarmann Beerenberg Volum Sjampo og Balsam, og den støttende gruppen av stylingprodukter, er fyldigere, sterkere og mer livlig hår innen rekkevidde. Glem de dagene med flatt, livløst hår; din reise mot dristigere, vakrere volum begynner her. Enten du forbereder deg for en dag på kontoret eller en natt på byen, la Jarmann Beerenberg hjelpe deg å oppnå det hår du fortjener.

Tilbake til bloggen