Hårkur på tørt uvasket hår? - GRiMM.NO

Hårkur på tørt uvasket hår?

Sliter du med tørt, livløst hår? Hårkur, hårmaske, hairmask, moisturizing mask - kjært barn har som kjent mange navn. Jarmann Beerenberg Hårkur er her for å berike din hårpleierutine. Denne eksklusive hårkuren, beriket med naturlig godhet fra hampfrøolje, er en game-changer for alle som søker umiddelbar silkemykhet og antifrizz for håret.
Kan man bruke Jarmann Beerenberg Hårkur i tørt hår? Det kan du. Men (og et stort MEN) håret bør være relativt rent. 7 lange dager med tørrsjampo kan rett og slett bli litt mye til at hårkuren skal komme til. Mange føler de får bedre effekt i tørt hår, rett og slett fordi at håret ikke er fullt av vann og har god plass til næringsstoffene i hårkuren.


Slik gjør du:
Påfør Generøst: Start med tørt, uvasket hår. Påfør hårkuren generøst, men konsentrer deg om lengdene. 
La virke: La masken sitte i omtrent 15-20 minutter. Dette lar hampfrøoljen trenge dypt inn og virkelig nære håret ditt. Om en episode av yndlingsserien din varer i 47 minutter, sitter du til den er ferdig.
Skyll og vask: Skyll av masken med lunkent vann, etterfulgt av din vanlige sjampo og balsamrutine.

Tykt krøllete hår? Mange sverger også til hårkur som leav-in. Hvorfor? En stylingkrem som kontrollerer krøllene og gir masse pleie.

Test selv. Kanskje dette blir din nye favorittrutine. Og kuren finner du her

Tilbake til bloggen